Tervezés - engedélyeztetés - pályázatírás - kivitelezés

NAPELEMES RENDSZEREK TERVEZÉSE

HÁZTARTÁSI MÉRETTŐL IPARI MÉRETEKIG.

Cégünk képzett szakemberekkel dolgozik együtt, akik tapasztalatukkal és tudásukkal minden egyedi igényt figyelembe véve fogják megtervezni saját napelemes rendszerét, legyen az háztartási méretű kiserőmű (HMKE), vagy nagyobb, 50kW feletti rendszer.

A precízen megtervezett napelemes rendszerek garantálják a megfelelő termelést és a hosszú távú, hibáktól mentes működést.

Ezért nagyon fontos, hogy profikra bízza a munkát, nehogy egy alacsonyabb ár miatt olyan műszaki tartalmú rendszert kapjon, amivel csak problémája lesz.

Nekünk a precizitás és az elégedettség a legfontosabb, hiszen minden rendszert úgy kezelünk: “mintha magunknak csinálnánk”.

Az igényeit figyelembe véve tervezünk és a legoptimálisabb ár-érték arányú rendszereket fogjuk javasolni.

PÁLYÁZATÍRÁS ÉS TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

ÖNNEK CSAK A DÖNTÉST KELL MEGHOZNIA, MI PEDIG MINDEN PAPÍRMUNKÁT ELVÉGZÜNK ÖN HELYETT!

Cégünk leveszi az Ön válláról a terhet és nem csak a tervezést és a kivitelezést végzi el, hanem a pályázatírás teljes folyamatát is kézben tartja, így bármikor naprakész információt kaphat pályázata állapotáról.

A teljes körű ügyintézés egyik legfontosabb része a kiválasztott pályázat megírása és lebonyolítása. Kiemelt figyelemmel követjük azokat a pályázati lehetőségeket, amelyekkel támogatás nyerhető napelemes rendszerek kiépítésére.

Minden pályázathoz szükséges dokumentumot elkészítünk, Önnek csak hátra kell dőlnie.

KIVITELEZÉS

FONTOS A KÜLSŐ MEGJELENÉS, DE MINŐSÉGI BELSŐ TARTALOM NÉLKÜL SEMMIT SEM ÉR

Minden napelemes beruházásánál a legfontosabb pont a rendszer kiépítése.
A két legfontosabb dolog: a beépítendő alkatrészek megfelelő minősége és a precíz, igényes munkavégzés.
Cégünk ezen szempontok alapján dolgozik, ezért GARANTÁLJUK Önnek, hogy szakképzett munkatársaink az összes előírást betartva, az Ön igényeit szem előtt tartva, a lehető legjobb minőségben fogják kivitelezni napelemes rendszerét.

De NÁLUNK itt még nincs vége!

Napelemes rendszerének működésbe helyezése után sem hagyjunk Önt egyedül. Ha bármikor szüksége lenne valamilyen segítségre, netán napelemes bővítésen gondolkodik, akkor is állunk rendelkezésére.

TSZSZ

Probléma esetén, monitoring rendszeren keresztül rövid időn belül meg tudjuk nézni, hogy mi lehet a hiba, és azonnali segítséget nyújtunk, elhárítjuk a problémát. Ha nem rendelkezne ilyen rendszerrel, akkor sem kell aggódni.

Kollégáink személyesen kimennek a helyszínre, feltárják az esetleges hiba okát, és orvosolják azt.

Bővebb információk

  • A 75,8 milliárd forintos keretösszegű pályázatban a bruttó elszámolásba kerülő lakossági felhasználók vissza nem térítendő támogatást kapnak, ami a költségeik 66 százalékát fedezi
  • A pályázat napelem és akkumulátor tároló telepítését együtt finanszírozza, így csak az pályázhat rá, aki mindkettő telepítését vállalja.
  • 2024. január 1-től újra lehetőség nyílik a háztartási méretű kiserőművek (HMKE) hálózati betáplálására.
     
     

Hitelprogramok Várható eredmény

Néhány országban pénzügyi intézmények hitelprogramokat kínálnak a napenergia projektek finanszírozására. Ezek lehetnek kedvezményes kamatozású kölcsönök vagy hosszú távú törlesztési lehetőségek.

Várható ütemezés

2024-től a forrás kimerüléséig lehet pályázni. A pályázatok elbírálása a beérkező pályázatok sorrendjében történik.
Nyertes pályázat esetén a megvalósítás várható időpontja: 2024, de legkésőbb a támogatói döntéstől számított 24 hónapon belül.

Támogatás értéke

  • A költségek 66%-ára nyújt a pályázat vissza nem térítendő támogatást, a fennmaradó 34%-ot a pályázónak kell önerő formájában megfizetnie.
  •