Referencia munkáink.

napelem solaris

Miért válasszon minket?

Cégünk tulajdonosai több éves napelemes területen szerzett vezetői-, szerelési és kivitelezői tapasztalattal a hátuk mögött döntöttek úgy, hogy közösen megpróbálják népszerűsíteni és elérhetőbbé tenni a magánszemélyek és vállalkozások számára a napelemes rendszereket.

Ügyfélközpontú cégként kiemelten fontos számunkra, hogy a lehető legtöbb terhet levegyük a válláról, éppen ezért teljes körű szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleinknek a tervezéstől a pályázatíráson és engedélyeztetésen át a készre szerelésig.

Minden rendszert úgy tervezünk és kivitelezünk: “mintha magunknak csinálnánk”. Ez a filozófia megköveteli azt, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a beépítendő anyagok minőségére is az ügyfelek profi kiszolgálása mellett. A piacon tucat számra jelen levő napelemek között mi csak a legjobbakkal dolgozunk együtt, hogy Önnek és nekünk is a lehető legkevesebb problémánk legyen. Hiszen mi lenne a legjobb reklám, ha nem egy elégedett ügyfél véleménye?

Képzett szakembereink több év tapasztalatával a hátuk mögött javasolnak a rendelkezésre álló információk alapján Önnek több megoldási lehetőséget a saját, személyre szabott napelemes rendszerének kiépítéséhez.

Mivel ez egy hosszú távú beruházás, ezért nagyon fontos, hogy megfontolt döntést hozzon, amihez minden segítséget megadnak munkatársaink, legyen szó finanszírozási, technikai, engedélyeztetési vagy bármilyen kérdésről.

Cégünk 100%-ig magyar tulajdonban van és kizárólag tapasztalt és precíz munkavállalókat alkalmaz.

Otthonfelújítási támogatás 2021
Magánszemélyek részére 50%-os vissza nem térítendő állami támogatás igényelhető.
Érdekel!
Napelemes rendszerek teljes körű ügyintézéssel
Vállalkozások és magánszemélyek számára is van megoldásunk. Részletekért vegye fel a kapcsolatot.
Érdekel!
Previous slide
Next slide

Kövessen minket Facebookon is !

Bővebb információk

  • A 75,8 milliárd forintos keretösszegű pályázatban a bruttó elszámolásba kerülő lakossági felhasználók vissza nem térítendő támogatást kapnak, ami a költségeik 66 százalékát fedezi
  • A pályázat napelem és akkumulátor tároló telepítését együtt finanszírozza, így csak az pályázhat rá, aki mindkettő telepítését vállalja.
  • 2024. január 1-től újra lehetőség nyílik a háztartási méretű kiserőművek (HMKE) hálózati betáplálására.
     
     

Hitelprogramok Várható eredmény

Néhány országban pénzügyi intézmények hitelprogramokat kínálnak a napenergia projektek finanszírozására. Ezek lehetnek kedvezményes kamatozású kölcsönök vagy hosszú távú törlesztési lehetőségek.

Várható ütemezés

2024-től a forrás kimerüléséig lehet pályázni. A pályázatok elbírálása a beérkező pályázatok sorrendjében történik.
Nyertes pályázat esetén a megvalósítás várható időpontja: 2024, de legkésőbb a támogatói döntéstől számított 24 hónapon belül.

Támogatás értéke

  • A költségek 66%-ára nyújt a pályázat vissza nem térítendő támogatást, a fennmaradó 34%-ot a pályázónak kell önerő formájában megfizetnie.
  •